Handelsbetingelser

Prisen
Prisen pr. hold afhænger af, hvor mange spillere det enkelte hold deltager med. Alle priser er inkl. moms.

For turneringen betales der et beløb pr. hold, et beløb pr. spiller og et beløb pr. træner. 

 

Betaling for turneringen
Prisen for deltagelse inkluderer overnatning på en skole, samt to måltider pr. dag.

Prisen inkluderer, at holdets træner kan deltage i et trænerforum på facebook. Du kan deltage fra tilmelding og frem til maj måned året efter deltagelse i Nordic Open, hvor facebook gruppen revideres og dem der ikke deltager, i årets turnering ikke længere kan deltage i gruppen.

Prisen inkluderer ikke eventuel deltager gebyr ved deltagelse i eventuelle sideevents.  Eksempelvis vil der være betaling særskilt for deltagelse i et maraton løb eller for leje af cykel til deltagelse i gratis cykel eller MTB-ture. 

 

Generelt om betaling
Tilmeldingen foregår igennem Procup. Efter tilmelding vi i modtage en faktura, som skal betales inden I kan deltage i turneringen.

Fakturaen sendes pr. e-mail til den e-mailadresse, du har opgivet.

Du kan betale hele beløbet samlet ved tilmelding. Alternativt kan du betale holdgebyret og 40% af deltagergebyret ved tilmelding og efterfølgende de side 60% af deltagergebyret senest den 1. juni.

Hvis ikke der betales til tiden vil der blive fremsendt en rykker, med et rykkergebyr.

 

Ændring af hold/deltagere
Du kan slette, rette og tilføje deltagere på dit/dine hold indtil tilmeldingen lukker 1. juni.

Herefter er tilmeldingen bindende og det er ikke muligt at annullere hold eller deltagere.

Hvis der er plads til yderligere hold efter den 1. juni, vil det fortsat være muligt at tilmelde hold. 

 

Framelding – Udeblivelse
Ved framelding – uanset tidspunkt – samt ved udeblivelse er det ikke muligt at få tilbagebetalt en del af holdgebyret.

Ved framelding i juni måned tilbagebetales 60 % af deltagergebyret. 

Ved framelding den 1. juli eller senere samt ved udeblivelse er det ikke muligt at få tilbagebetalt deltagergebyret.

Disse tilbagebetalingsregler gælder, uanset om frameldingen eller udeblivelsen skyldes at der ikke er opnået visum, at der er forsinkede eller aflyste tog, fly eller færger, at der er strejker, lockout, blokader, sygdom eller tilsvarende hændelser.

Reglerne gælder også i tilfælde af der opstår krig, krigslignende forhold, oprør, demonstrationer eller tilsvarende hændelser samt jordskælv, oversvømmelse eller andre naturkatastrofer. 

Der ydes ikke økonomisk kompensation til hold, der mister kampe som følge af andre holds udeblivelse eller egen eller andres forsinkede ankomst til kampe.

 

Skader – forsikringer
Hver enkelt klub skal sikre at deres spillere er forsikret både på og udenfor banen. 

Hvis en deltager/spiller/træner forvolder skade eller ødelæggelser, er vedkommende selv ansvarlig og erstatningspligtig lige meget om det er sket på eller udenfor banen.

Særskilt COVID-19 forsikring kan tilkøbes. Denne giver en udvidet periode hvor der er mulighed for at få refunderet fuld beløb.

 

Behandling af personlige oplysninger
I forbindelse med tilmelding gemmes kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din tilmeldingen – herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information. Alle købsoplysninger vil blive behandlet strengt fortroligt Du kan læse mere om behandling af personoplysninger i vores politik for indsamling og behandling af personlige oplysninger.

 

Ansvar
Vi tager forbehold for eventuelle fejl i tekst og priser, fejl i illustrationer/fotos, systemfejl, udsolgte varer, restordrer, forsinkelser, ændringer i valutakurser, kunders fejlbestillinger samt force majeure. Vi forbeholder os ret til, at ændre eller aflyse events eller turneringer ved uforudsete udfordringer som sygdom, vejr, strejker, krigslignende forhold eller lignende.

 

Opdatering af handelsbetingelser
Vi forbeholder os ret til at opdatere handelsbetingelserne løbende, hvis det vurderes nødvendigt. Dog vil I som udgangspunkt aldrig kunne stilles dårligere end de handelsbetingelser der er angivet ved tilmelding til turneringen.

 

Kontakt
Frederikshavn Blackhawks

Rimmens Alle 35
9900 Frederikshavn

CVR: 29880778
E-mail: blackhawksfloorball@gmail.com
Telefon: +45 29 67 41 19